/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Un viceprimar al municipiului Bălți a demisionat pe Facebook. Motivul - problema gunoiului

02 ianuarie 2018, ora 10:06

Motivul principal al demisiei sale este că Usatîi a fost nemulțumit de faptul că Șeremet a admis ca problema cu deșeurile din oraș să fie rezolvată cu implicarea Guvernului.

Recent, la finele 2017 s-a iscat acest conflict privind contractul de concesiune vizând colectarea și evacuarea deșeurilor. Fiecare din bălțeni au simțit pe pielea lor aceste efecte. Problema care a început a fi mai tensionată din septembrie, anul curent, adică compania concesionară intenționa să suspende contractul de concesiune chiar din noiembrie, sigur că aplicând aceleași principii diplomatice de a dialoga, decât de a se tensiona. Am dialogat cu administrația „Solubrity Solution”, despre care fapt domnul primar foarte bine a știut și respectiv s-a amânat suspendarea acestui contract. Aceasta a fost o inițiativă din partea mea, doar cu scopul ca să pregătim în modul corespunzător întreprinderile noastră municipale ca eventual să preia acest serviciu și să fie prestat în mod continuu,” a menționat Șeremet pe pagina sa de Facebook.

Viceprimarul a plasat online și cererea sa de demisie. „Mesaj în contextul demisiei mele din funcția de viceprimar al mun.Balti! O perioada plină de evenimente deosebite cu rezultate simțitoare! Mulțumim tuturor de încredere și susținere.”

În octombrie 2015, Igor Şeremet a fost numit viceprimar la Bălți pentru administrarea proprietății municipale, relații funciare, arhitectură, construcții și gospodăria comunal-locativă, din partea Partidului Politic „Partidul Nostru” condus de către Renato Usatîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram