/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O familie de moldoveni și-a întors 40% din banii plătiți pentru o vacanță buclucașă în Turcia

02 ianuarie 2018, ora 14:04

În urma insistenței de a li se oferi cazare în hotelul indicat în contract, turiștii în ziua următoare au fost transferați după solicitare.

Mare le-a fost mirarea, când au văzut condițiile neconforme a hotelului mult râvnit, comparativ cu cele promise la momentul procurării foii turistice – lipsa piscinei, dereticarea odăii și schimbarea lenjeriei de pat o dată în 7 zile, telefonul și televizorul din odaie erau defecte și lipsea accesul la rețeaua Wi-Fi.

De asemenea, plaja din fața hotelului nu era curățată. O altă nemulțumire exprimată de turiști este asupra serviciilor de alimentație – produsele erau de o calitate inferioară, mesele și vesela murdară, iar personalul de deservire- necorespunzător.

La revenirea din călătorie, familia a depus o reclamație la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței. În urma acțiunilor întreprinse de către instituție, agentul economic a soluționat conflictul pe cale amiabilă, prin achitarea unei compensații în mărime de 40% din valoarea costului foii turistice.

În acest context, APCSP recomandă tuturor celor care urmează să achiziţioneze pachete de servicii turistice de la agenţiile de turism din Moldova, să solicite informaţii complete despre pachetele de servicii ce urmează a fi contractate (în conformitate cu obligaţiile de informare impuse agenţilor economici din turism).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram