/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un șofer gonea cu girofarul pornit pe un trotuar din Chișinău. A fost reținut

missing
02 ianuarie 2018, ora 12:39

În dimineața zilei de 31 decembrie 2017, un automobil de model „Skoda” a fost surprins de polițiștii de patrulare cum deplasa cu viteză excesivă pe trotuar, mai mult decât atât, avea instalat și conectat ilegal pe mașină un girofar.

Șoferul imediat a fost somat să se stopeze, însă acesta a refuzat, deplasându-se spre intersecția străzilor Ismail cu Kogălniceanu, unde a accidentat un automobil parcat pe trotuar.

Într-un final, mai multe echipe de patrulare, acesta a fost stopat și reținut la intersecția străzilor Independenții cu Traian. La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor și luarea unei decizii conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram