Un șofer, locuitor al Capitelei în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de Inspectoratul Național de Patrulare în timp ce se deplasa cu viteză excesivă și avea instalat și conectat ilegal pe mașină un girofar.

În dimineața zilei de 31 decembrie 2017, un automobil de model „Skoda” a fost surprins de polițiștii de patrulare cum deplasa cu viteză excesivă pe trotuar, mai mult decât atât, avea instalat și conectat ilegal pe mașină un girofar.

Șoferul imediat a fost somat să se stopeze, însă acesta a refuzat, deplasându-se spre intersecția străzilor Ismail cu Kogălniceanu, unde a accidentat un automobil parcat pe trotuar.

Într-un final, mai multe echipe de patrulare, acesta a fost stopat și reținut la intersecția străzilor Independenții cu Traian. La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor și luarea unei decizii conform legislației în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!