Sărbătoare în casa președintelui Igor Dodon. Mezinul familiei, Nicolae, împlinește astăzi 3 anișori. „Îi doresc să crească mare și sănătos, să ne bucure și să își găsească rostul în această țară. Dorința oricărui părinte e să-și aibă copiii aproape”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

„Sper ca Moldova peste ani să devină mult mai confortabilă pentru tineri, mai modernă, mai puternică. Și va răspunde celor mai ambițioase solicitări ale tinerilor noștri, ca ei să nu fie nevoiți să plece în lume pentru a-și împlini visurile.

Să făurim o țară frumoasă pentru noi și pentru copiii noștri, ca să ne putem mândri cu moștenirea pe care o vom lăsa”, a adăugat Igor Dodon.

Igor și Galina Dodon aau trei feciori, Vlad, Bogdan și Nicolae.

Reamintim că, pe data de 22 iulie curent, Igor Dodon a sărbătorit la reședința de stat. Procuratura anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat, organizat la vila prezidențială.

„Această locație este o casă de serviciu. Acesta este locul de trai al președintelui pe durata mandatului. Chiar dacă se organizează astfel de evenimente de familie, nu au fost efectuate din banii statului. Statul nu a cheltuit nici un leu. Acest lucru nu a încălcat legislația. Confirm că a fost un eveniment de familie. Unul dintre feciorii mei a împlinit o vârstă frumoasă. Care e încălcarea legislației? Nu căutați încălcări acolo unde nu sunt. Am eu o anumită experiență destul de mare ca să fac astfel de încălcări”, a spus atunci Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!