Un moldovean a fost condamnatîn Kiev la trei ani de închisoare, după ce a sunat la poliție și a anunțat că în incinta Gării Feroviare este o bombă.

Incidentul a avut loc acum trei ani. Moldoveanul în vârstă de 27 de ani a fost cercetat pentru huliganism, pentru că în luna iulie a sunat la poliție și a anunțat despre minarea Gării Centrale din Kiev.

La fața locului s-au deplasat geniștii și oamenii legii, iar toată lumea care se află în gară a fost evacuată.

DCu toate acestea, după inspecție, geniștii și servicii cainologice nu au găsit dispozitive explozive sau substanțe explozive.

Ulterior, moldoveanul a fost identificat și reținut.

Tribunalul districtului Solomensky din Kiev l-a fost considerată vinovat de „mesaj fals în cunoștință de cauză despre amenințarea la adresa siguranței cetățenilor”. Tânărul a primit o condamnare reală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!