Rodica Antoci a depus jurămîntul în calitatea sa de președinte al Autorității Naționale de Integritate, iar Lilian Chișcă în calitatea sa de vicepreședinte al ANI. Evenimentul a avut loc miercuri, 3 ianuarie, la Reședința de stat, în prezența Președintelui Republicii Moldova.

Șeful statului și-a exprimat speranța că Rodica Antoci și Lilian Chișcă își vor îndeplini obligațiunile în strictă conformitate cu legislația, contribuind la prevenirea actelor de corupție în sectorul public din Republica Moldova, asigurând astfel dezvoltarea democratică a țării.

Candidatura Rodicăi Antoci a fost selectată de membrii Consiliului de Integritate în urma unui concurs public, iar Lilian Chișcă a câștigat concursul pentru funcția de vicepreședinte, întrucât a rămas singurul candidat în cursă.

Conducerea ANI a fost numită pe un mandat de cinci ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!