/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Un pasager a coborât din avion pe ieșirea de urgență. A protestat faţă de întârzierea cursei

missing
03 ianuarie 2018, ora 14:07

Incidentul neobişnuit a avut loc în ziua de Anul Nou. Bărbatul, un polonez de 58 de ani, identificat drept Victor, se afla în aeronava Ryanair care a zburat de la Londrqa la Malaga în Spania. Zborul său a întârziat cu o oră la plecare, iar după aterizare, pasagerilor li s-a cerut să rămână pe locurile lor încă 30 de minute înainte de a coborî.

Bărbatul nu a mai avut răbdare să aștepte, spunând că suferă de un atac de astm, a încercat să-i convingă pe membri echipajului de bord să-l lase să cobore. Întrucât acest lucru nu s-a întâmplat, polonezul a deschis una dintre ieșirile de urgență și a ieșit din aeronavă ajungând pe una dintre aripi.

Pasagerul avea asupra sa bagajul de mână şi a fost în cele din urmă convins să revină în avion, apoi a fost reţinut de către poliţia spaniolă.

“Poliţia aeroportului din Malaga a arestat imediat pasagerul în cauză şi întrucât a fost vorba despre o încălcare a reglementărilor spaniole privind siguranţa şi securitatea, situaţia este gestionată de către autorităţile spaniole”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei Ryanair, care a operat zborul pe ruta Londra-Malaga.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram