Un pasager al unei curse aeriene pe ruta Londra-Malaga a folosit ieşirea de urgenţă şi s-a urcat pe aripa stângă a avionului, în semn de protest faţă de întârzierea cu o oră a îmbarcării şi cu jumătate de oră în cazul debarcării, relatează Mediafax.

Incidentul neobişnuit a avut loc în ziua de Anul Nou. Bărbatul, un polonez de 58 de ani, identificat drept Victor, se afla în aeronava Ryanair care a zburat de la Londrqa la Malaga în Spania. Zborul său a întârziat cu o oră la plecare, iar după aterizare, pasagerilor li s-a cerut să rămână pe locurile lor încă 30 de minute înainte de a coborî.

Bărbatul nu a mai avut răbdare să aștepte, spunând că suferă de un atac de astm, a încercat să-i convingă pe membri echipajului de bord să-l lase să cobore. Întrucât acest lucru nu s-a întâmplat, polonezul a deschis una dintre ieșirile de urgență și a ieșit din aeronavă ajungând pe una dintre aripi.

Pasagerul avea asupra sa bagajul de mână şi a fost în cele din urmă convins să revină în avion, apoi a fost reţinut de către poliţia spaniolă.

“Poliţia aeroportului din Malaga a arestat imediat pasagerul în cauză şi întrucât a fost vorba despre o încălcare a reglementărilor spaniole privind siguranţa şi securitatea, situaţia este gestionată de către autorităţile spaniole”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei Ryanair, care a operat zborul pe ruta Londra-Malaga.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!