Dintr-un bar din Copenhaga a fost furat o sticlă de vodcă „Russo-Baltique”, pe care proprietarul barului a estimat-o la 1,1 milioane de euro. Mai mult din bar nu s-a sustras nimic. În jaf au fost implicați două persoane. Aceștia au fost surprinși de camerele de camerele de supraveghere.

Vodka a fost furată de la barul Café 33, unde a avut loc o expoziție de colecție de vodcă. Jaful s-ar fi produs în decurs de trei minute, scrie publicația rusă Meduza.io.

Sticla de vodcă furată, cântărește șase kilograme și a fost lansată în 2015 de producătorul leton de mașini Dartz Motors. Aceasta a fost fabricată din sticlă antiglonț și este plasată într-o carcasă de aur, realizată din monede care datează de la începutul secolului al XX-lea. Vulturul de pe capac este decorat cu diamante.

Potrivit site-ului companiei, o astfel de sticlă de vodcă costă 725 de mii de euro.

Mai multe publicații au numit sticla furată cea mai scumpă vodcă din lume. Cu toate acestea, există o vodcă, care este vândută și mai scump. Se numește Billionaire Vodka și costă aproape patru milioane de dolari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!