Vasile Belous a fost ales pentru al doilea an consecutiv cel mai bun boxer moldovean. Discipolul lui Petru Caduc a cucerit medalia de bronz la Campionatul European din 2017.

Belous a ajuns în semifinalele Europenelor de la Harkov după ce l-a învins pe polonezul Tadeus Kiwior, cu 3-2, dar apoi i-a cedat neamțului Abass Baraou, cu 0-5. Belous de la Școala specializată din Grimăncăuți a fost singurul boxer care a reprezentat Moldova la Jocurile Olimpice din 2012 și a fost cel mai aproape de a se califica și la Olimpiada din 2016.

Cel mai bun tânăr până la 22 de ani a fost desemnat Dorin Bucșa din Hâncești, medaliat cu bronz la Campionatul European de tineret din România. Elevul lui Igor Untilă i-a cedat în semifinale rusului Shamil Askerov, cu 2-3.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!