Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate astăzi din cauza ceţii dense, care s-a lăsat în dimineața zilei asupra Aeroportului Internaţional Chişinău, transmite MOLDPRES.

Serviciul informaţii de la aeroport a precizat pentru agenție că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursa spre Istanbul a fost anulată, iar cea spre Moscova va decola cu o întârziere de o oră.

În acelaşi timp, există întârzieri de aproape o oră la aterizarea cursei din Moscova, iar cea din Istanbul a fost anulată.

Reprezentanți ai Aeroportului Internaţional Chişinău au specificat pentru MOLDPRES că, până în prezent, nici o cursă nu a fost redirecționată. „Alte schimbări pentru ziua de astăzi nu sunt preconizate”.

Solicitat de agenție, șeful Centrului prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roșca, a menționat că ceața se va dispersa complet pe parcursul zilei: „Vom mai avea ceață în orele de noapte și în dimineața zilelor de sâmbătă și duminică a acestei săptămâni”.

Potrivit meteorologilor, astăzi se prevede cer variabil. Pentru următoarele zile sunt prognozate temperaturi minime de până la plus 2 grade Celsius, noaptea, și maxime de până la plus 8 grade Celsius, ziua.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!