/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ceața a perturbat traficul pe aeroportul din Chișinău. Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate

05 ianuarie 2018, ora 10:00

Serviciul informaţii de la aeroport a precizat pentru agenție că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursa spre Istanbul a fost anulată, iar cea spre Moscova va decola cu o întârziere de o oră.

În acelaşi timp, există întârzieri de aproape o oră la aterizarea cursei din Moscova, iar cea din Istanbul a fost anulată.

Reprezentanți ai Aeroportului Internaţional Chişinău au specificat pentru MOLDPRES că, până în prezent, nici o cursă nu a fost redirecționată. „Alte schimbări pentru ziua de astăzi nu sunt preconizate”.

Solicitat de agenție, șeful Centrului prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roșca, a menționat că ceața se va dispersa complet pe parcursul zilei: „Vom mai avea ceață în orele de noapte și în dimineața zilelor de sâmbătă și duminică a acestei săptămâni”.

Potrivit meteorologilor, astăzi se prevede cer variabil. Pentru următoarele zile sunt prognozate temperaturi minime de până la plus 2 grade Celsius, noaptea, și maxime de până la plus 8 grade Celsius, ziua.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram