Mihail Saakașvili consideră că „verdictul instanței georgiene” de a-l condamna la trei ani de închisoare este complet ilegal și contrazice toate normele internaționale, naționale, dar și bunul simț.

„Să judeci președintele pentru folosirea dreptului de grațiere, pe care l-am folosit cu privire la 133 de foști militari, vorbește despre natura politică a acestui proeces. Autoritățile georgiene nu au găsit nici un fapt de corupție, dar și nici o altă încălcare”, a scris fostul președinte al Georgiei pe pagina sa de Facebook.

Saakașvili susține că autoritățile oligarhice din Ucraina și Georgia acționează în mod sincron și în deplină coordonare împotriva lui, care este un lider al luptei împotriva corupției și oligarhiei.

Menționăm că Georgia l-a condamnat pe Saakașvili la trei ani de închisoare într-un dosar pentru abuz de putere în cazul lui Sandro Girgvliani, angajat al Băncii Unite Georgiene. Detalii AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!