Forțele de ordine au reținut un tânăr în vârstă de 25 ani, domiciliat în capitală, care se afla în căutare pentru circulaţia ilegală a drogurilor. Ofițerii de investigații l-au încătușat pe str. Mihai Sadoveanu, tânărul fiind escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri. Asupra sa au fost depistate 30 de pachețele de polietilenă în care se afla substanță de culoare cafenie cu miros specific. Tânărul a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare

Pachetelele depistate asupra lui au fost sigilate și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În acest context bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chișinău și este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor. În dependență de rezultatele expertizei individul riscă de la 1 la 6 ani de închisoare.

Poliţia capitalei continuă acţiunile planificate în vederea combaterii infracţiunilor legat de droguri, totodată solicită oamenilor să informeze imediat serviciul 902, în cazul când sunt observate persoane implicate în consum sau trafic de droguri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!