O sticlă de vodcă furată, considerată a fi cea mai scumpă din lume și care este estimată la 1,3 milioane de dolari, a fost găsită goală pe un șantier de construcții, relatează BBC cu referire la poliția daneză.

Sticla, realizată din aur și argint și cu un capac cu diamant incrustat, era împrumutată unui bar din Copenhaga, care avea o expoziție de vodcă. Miercuri, imaginile video din local au arătat cum un intrusa a apucat sticla de vodka și a fugit.

Sticla a fost găsită întreagă pe un șantier de construcții din oraș. „Nu știu ce s-a întâmplat cu vodca, dar sticla era goală”, a declarat Riad Tooba, purtător de cuvânt al poliției din Copenhaga, agenției de știri AFP.

Brian Ingberg, proprietarul barului afirmă că sticla este evaluată la același preț. „Din păcate, este goală, un lucrător de pe șantoerul de construcții a găsit-o”, a declarat el ziarului danez Ekstra Bladet. Ingberg a spus că are mai multă cantitate de vodcă care se găsea anterior în sticlă, așa că planifică să o umple și să o pună înapoi la expoziție. Acesta a declarat anterior că sticla a fost împrumutată de la Dartz Motor Company din Letonia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!