/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cea mai scumpă sticlă de votcă din lume, furată dintr-un bar, a fost găsită goală

06 ianuarie 2018, ora 14:04

Sticla, realizată din aur și argint și cu un capac cu diamant incrustat, era împrumutată unui bar din Copenhaga, care avea o expoziție de vodcă. Miercuri, imaginile video din local au arătat cum un intrusa a apucat sticla de vodka și a fugit.

Sticla a fost găsită întreagă pe un șantier de construcții din oraș. „Nu știu ce s-a întâmplat cu vodca, dar sticla era goală”, a declarat Riad Tooba, purtător de cuvânt al poliției din Copenhaga, agenției de știri AFP.

Brian Ingberg, proprietarul barului afirmă că sticla este evaluată la același preț. „Din păcate, este goală, un lucrător de pe șantoerul de construcții a găsit-o”, a declarat el ziarului danez Ekstra Bladet. Ingberg a spus că are mai multă cantitate de vodcă care se găsea anterior în sticlă, așa că planifică să o umple și să o pună înapoi la expoziție. Acesta a declarat anterior că sticla a fost împrumutată de la Dartz Motor Company din Letonia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram