/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Australia se topește. La Sydney s-a înregistrat cea mai înaltă temperatură din ultimii 79 de ani

07 ianuarie 2018, ora 14:39

Biroul de Meteorologie a declarat iniţial ziua ca fiind cea mai caldă înregistrată vreodată în regiunea metropolitană a oraşului australian în momentul în care termometrele arătau 47,1 grade în suburbia de vest Penrith. Cu toate acestea, serviciul de prognoză a afirmat mai târziu că a omis un record de 47,8 grade înregistrat în 1939 de o staţie de înregistrare acum închisă.

Jucătorii care iau parte la ultimele competiţii din cadrul Cupei Mondiale de Cricket de la Sydney (Sydney Cricket
Ground) au jucat în căldura extremă, ajunsă la 57,6 grade, după cum au înregistrat camerele termice în mijlocul terenului.

Meciurile din cadrul turneului internaţional de tenis de la Sydney au fost de asemenea suspendate când temperaturile la faţa locului au depăşit 40 de grade şi capul de serie numărul 5 Kristina Mladenovic s-a retras din meci după ce a fost grav afectată de căldură, a transmis postul australian ABC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram