O explozie de origine încă nedeterminată s-a cu rănirea a două persoane într-o staţie de metrou din capitala Suediei, Stockholm, a anunţat poliţia locală, care în acest stadiu nu confirmă un act terorist, informează AFP, potrivit Agerpres.

Explozia a avut loc în jurul orei locale 11:00, într-o staţie de metrou din suburbia Huddinge, în partea de sud a oraşului Stockholm.

Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani a fost grav rănit şi este la spital în stare critică, iar o femeie de 45 de ani care-l însoţea a suferit răni mai uşoare.

Potrivit martorilor, bărbatul rănit a ridicat de pe jos un obiect care a explodat apoi imediat. Cotidianele de mare tiraj Expressen şi Aftonbladet relatează că acel obiect ar fi fost o grenadă de mână. Însă un reprezentant al poliţiei afirmă că deocamdată nu se pot trage concluzii şi că ancheta este în desfăşurare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!