Poliția de Frontieră informează că la punctele de trecere comune Palanca-Maiaki-Udobnoe și Criva-Mamaliga se atestă trafic intensiv. În ambele puncte fluxul de călători și mijloace de transport s-a amplificat pe sensul de intrare în țară.

Pentru degajarea circulației în punctul de trecere comun Criva-Mamaliga, reiterăm oportunitatea de a traversa rapid frontiera moldo-ucraineană, optând pentru punctele de trecere libere și din apropiere: PTF comun Briceni-Rossoșani sau PTF Larga-Kelmențî.

De asemenea, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier poliția de frontieră recomandă consultarea aplicației “Trafic online” pentru a opta din timp un punct de trecere a frontierei mai puțin aglomerat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!