Doi minori de 7 și 10 ani din satul Frumuşica, raionul Floreşti, au fost dați dispăruți de către bunica acestora, în seara zilei de 7 decembrie. În operațiunea de căutare a celor doi au fost implicați 11 angajați ai Inspectoratului de Poliție Florești și 5 persoane voluntare.

Persoanele implicat în căutări au verificat şi chestionat prietenii minorilor, dar şi persoane din comunitate. De asemenea, au fost verificate casele părăsite, construcțiile abandonate, unitățile comerciale din localitate şi persoanele la care minorii obișnuiau să plece în vizită.

Potrivit polițiștilor, minorii au revenit acasă aproximativ la ora 9 dimineața, pe 8 decembrie. Cei doi ar fi rămas pe noapte la o rudă din localitate.

Minorii au declarat polițiștilor că le-a fost frică să stea acasă, pe motiv că în ea se afla doar concubinul bunicăi, care ar fi putut să le sustragă banii câștigați în urma colindatului, în timp ce bunica acestora se afla în ospeție la vecini.

Momentan, minorilor le este acordată asistență psiho-pedagogică, iar autoritatea tutelară urmează să ia decizii pe marginea acestui caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!