/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ A încercat să-i transmită marijuana unui deținut. Substanța interzisă a ascuns-o în morcovi

08 ianuarie 2018, ora 12:19

Astfel, o femeie de 58 de ani s-a prezentat la punctul de trecere și control al penitenciarului cu un colet. În urma verificării acestuia, angajații Serviciului regim și supraveghere au descoperit un pachet cu morcovi, trei dintre care aveau ascunse în interior seringi de 10 ml pline cu masă vegetală mărunțită, asemănătoare cu marijuana.

Substanța interzisă urma să ajungă la un deținut în vârstă de 28 de ani.

În privința acestui caz, au fost sesizați ofițerii Inspectoratului de Poliție Rezina. Substanța ridicată a fost predată organelor de poliţie în scopul investigării cazului şi adoptării unei decizii conform legislaţiei în vigoare.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare atenționează persoanele care transmit spre uzul deținuților substanțe și obiecte interzise despre riscul de a fi cercetate contravențional sau chiar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram