Accident rutier în satul Cioburciu, regiunea Transnistreană. O biciclistă a nimerit sub roțile unei mașini. Șoferul automobilului a fugit de la locul accidentului, dar a fost reținut a doua zi. Accidentul s-a produs în jurul orei 20:00 sâmbătă, 6 ianuarie.

Potrivit serviciului de presă al ministerului afacerilor interne din așa zisa republică nistreană, o bicliscistă în stare de ebrietate a fost lovită de o mașină care se deplasa în direcția opusă. Martorii oculari au declarat poliției că șoferul automobilului a dispărut de la locul accidentului. Tot ei au chemat poliția și ambulanța la fața locului. Medicii i-au diagnosticat biciclistei de 36 de ani o lovitură de cap și o leziune cranio-cerebrală închisă.

Duminică, 7 ianuarie, forțele de ordine au stabilit identitatea infractorului. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, locuitor al satului Cioburciu, a fost reținut la domiciliu.

Automobilul acestuia de marca Mercedes are un far stricat și parbrizul crăpat, presupuse urmări ale accidentului. Șoferul depune mărturii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!