Şeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Vitalie Busuioc, împreună cu doi colegi de-ai săi, l-au vizitat pe Vitalie Proca. Despre acest lucru a povestit killerul într-o înregistrare audio făcută în Penitenciarul Jilava, care a fost prezentată în cadrul unei emisiunii, scrie jurnal.md.

Săptămâna aceasta la mine în vizită au venit trei oameni din Moldova şi anume Busuioc Vitalie, renumitul procuror, Constantin Miron – tot un procuror pe care îl cunoaşte toată republica şi al treilea om e Ruslan Petroşenco, de Investigaţie, direcţia 5 din Chişinău. Dacă ţineţi minte în interviul meu eu am spus cu subiect şi predicat că-s dispus că colaborez cu orice anchetă care vine la mine, pe toate aspectele care îi interesează, dar mai puţin cu oameni care fac parte din echipa lui Vlad Plahotniuc. Întâlnirea asta nu a durat mult, pentru că eu am refuzat categoric să declar ceva, să vorbesc ceva”, a declarat Proca, în înregistrarea prezentată în cadrul emisiunii „60 de minute”.

Şeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Vitalie Busuioc, a comentat declaraţiile lui Vitalie Proca astfel: „Noi am venit să-l audiem şi să stabilim o situaţie pe care el o invocă şi o cunoaşte. Ce pretexte găseşte Vitalie Proca în a comunica, că a refuzat să dea declaraţii, că sunt anumite persoane dintr-o echipă la care se referă el, eu nu cunosc, eu nici nu pot să comentez asemenea aberaţii.”

TV8 amintește că, ucigașul Vitalie Proca a oferit un interviu în exclusivitate pentru un post de televiziune din Moldova, în care pe lângă acuzația de comandatar al unui asasinat, Proca îl acuză pe liderul PD că ar fi criminal în serie, consumator de droguri și traficant de femei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!