Un incendiu violent a distrus un bloc din oraşul rus Tiumeni. În imobilul de 9 de etaje erau zeci de apartamente. Potrivit site-lului departamentului regional al Ministerului Situațiilor de Urgență nu au fost înregistrați morți sau răniți.

Potrivit informațiilor departamentului, focul a izbucnit la ora 17:41. Acesta s-a răspândit de la primul la cel de-al șaptelea etaj, pe o suprafață de 500 de metri pătrați. 138 de persoane au fost evacuate din clădire și alte 23 au fost salvate.

În stingerea incendiului au participat 82 de persoane și 29 de unități de echipament special. Motivul și daunele provocate de incendiu încă nu au fost constate.

Acum în Tiumeni ninge, iar temperatura aerului ajunge la -9 grade Celsius.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!