Un incendiu a izbucnit luni dimineață aproape de acoperișul clădirii-turn Trump Tower din New York. Nici o persoană nu a fost rănită sau evacuată, iar incendiul ar fi sub control. Incendiul a început în jurul orei 7:00 dimineața (15:00 ora Chișinăului), iar locatarii clădirii nu au evacuați. Înainte de a-și asuma președinția Statelor Unite, Donald Trump a trăit în primele trei etaje ale clădirii. Președintele însă s-a mutat la Washington, iar în timpul incendiului, Trump era la Casa Albă.

În Trump Tower se află atât apartamente de locuit, cât și birouri. Mai mulți martori au postat înregistrări video și fotografii pe rețelele de socializare, în care se vede cum din partea de sus a clădirii-turn iese fum:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!