/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

BEM scoate la vânzare acțiunile de milioane de lei pe care le deține la Moldasig

09 ianuarie 2018, ora 17:05

Potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial, BEM vinde cele 61.200 de acțiuni pe care le deține la Moldasig, prețul unei acțiuni fiind de 568,48 lei. Astfel, valoarea întregului pachet de acțiuni este de 34,79 milioane de lei.

Repetat, BEM scoate la licitație acțiunea pe care o deține la Bursa de Valori a Moldovei. Valoarea acesteia a rămas neschimbată – 343.946 de lei. Acțiunea a mai fost scoasă la vânzare și în luna septembrie a anului trecut.

Și cele 97.498 de acțiuni pe care banca le are la S.A. „ASPA” sunt scoase la vânzare repetat, la același preț de 37,65 lei per acțiune. Valoarea pachetului este de 3,67 de milioane de lei. În schimb, acțiunile deținute la S.A. ”Magistrala” s-au ieftinit, de la 9,31 lei, în luna septembrie a anului trecut, la 8,85 lei pentru o acțiune. Astfel, valoarea pachetului a scăzut de la aproximativ 406 mii lei la puțin peste 386 mii lei.

Licitaţiile „cu strigare” de vânzare a bunurilor mobile (valori mobiliare) în loturi unice se vor desfășura în perioada 5 ianuarie – 5 februarie 2018. Bunurile mobile se vând în condiții speciale, care sunt prevăzute de actele interne ale emitenților nominalizați și de către legislația Republicii Moldova. Doritorii pot lua cunoştinţă de bunurile expuse la vânzare și procedura de vânzare a activelor nominalizate, în zilele de lucru, între orele 10:00–16:00, la sediul „Banca de Economii” S.A. (mun. Chişinău, str. Columna, 115) și la consultantul investițional ”VALINVEST” S.A. (mun. Chişinău, str. Gh. Iablocikin, 5/1).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram