Pagina de Facebook a președintelui Dodon este apreciată de aproape 8000 de indieni. Potrivit portalului SocialBakers, Igor Dodon a reușit să își mărească numărul de aprecieri ale paginii datorită rușilor, dar și datorită indienilor, care ocupă locul patru în topul țărilor de unde vin cei mai mulți „fani” ai președintelui.

Potrivit datelor, în fruntea clasamentului se plasează Rusia cu 29.366 de like-uri. Pagina președintelui a fost apreciată de 25.833 de moldoveni, 12.608 ucraineni, dar și 7.787 de indieni, ceea ce reprezintă o creștere de peste 2600% față de luna iulie a anului 2017.

„Fani organici din India care l-ar urmări pe președintele din Republica Moldova ar fi puțini. Respectiv, cel mai probabil, acești fani sunt cumpărați prin intermediul unui serviciu extern. Așa servicii sunt foarte multe și sunt ieftine. Ideea este că aceste servicii sunt accesibile și oricine poate să îi cumpere fani. Este important cine a cumpărat acești fani și de ce a făcut-o”, a menționat Vadim Cușnir, expert în Social Media.

 

Foto: Facebook/ Dosarul Dodon

Potrivit Social Bakers, una dintre cele mai bune platforme care monitorizează și oferă date despre paginile de pe rețelele de socializare, numărul de fani indieni ai președintelui a crescut începând cu 26 noiembrie, atunci când doar 118 indieni au apreciat pagina de Facebook a președintelui. În acest răstimp, numărul aprecierilor din India a crescut până la aproape 8000.

Un număr relativ mare de aprecieri vin și din Indonezia. Tot din luna noiembrie, pagina de Facebook a președintelui a fost apreciată de 1190 de persoane din Indonezia.

Pagina de Facebook a președintelui este apreciată în total de 100.925 de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!