/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Managerul unei școli auto, reținut de CNA. Ar fi primit 600 de euro pentru a elibera un permis de conducere

09 ianuarie 2018, ora 10:09

Bărbații au ajuns în vizorul oamenilor legii după ce un tânăr înmatriculat la școala auto i-a denunțat la CNA. Potrivit materialelor anchetei, managerul ar fi pretins și primit de la denunțător 600 de euro, sub pretextul că poate influența membrii Comisiei de examinare din cadrul Secției Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Cahul, în scopul determinării acestora să evalueze pozitiv cunoștințele și să elibereze permisul de conducere de categoria „B”.

În scurt timp, urmare a măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, 600 de euro au fost transmiși sub controlul CNA, iar administratorul școlii auto a fost prins în flagrant delict în momentul primirii celei de a doua rate de 300 de euro. Cel de-al doilea suspect a fost reținut ulterior. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Menționăm că unul din suspecți este la a doua abatere de acest gen. Acesta a fost anterior reținut de CNA, fiind cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Cazul a fost documentat cu suportul Secţiei Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto Cahul, iar conducerea urmăririi penale este exercitată de Serviciul „Sud” al Procuraturii Anticorupție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram