Un bărbat a ținut captiv o tânără de 17 ani timp de cinci zile într-o saună. Cazul a avut loc în orașul Telenești.

Potrivit poliției, tânăra și bărbatul în cauză se cunoșteau, acesta a ademenit-o pe 3 ianuarie pentru o discuție la sauna unde lucra în calitate de paznic, iar timp de cinci zile nu i-a permis să plece.

Despre dispariția fetei poliția a fost sesizată de mama fetei luni, 8 ianuarie. Mama îngrijorată că fiica sa lipsește de acasă de câteva zilei a sunat la o prietenă a acesteia, de la care a aflat că fiica sa se află la saună cu bărbatul în cauză.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și urmează să apară în fața instanței pentru a primi un mandat de arest. Potrivit lui Alexei Vrăjitorul, șeful IP Telenești, bărbatul anterior a mai comis astfel de infracțiuni.

Vrăjitorul a precizat pentru TV8 că fata provine dintr-o familie social vulnerabilă, iar medicii legiști urmează să constate dacă există urme de viol asupra minorei.

Pe marginea cazului a fost intentat dosar penal pentru privarea de libertate. Toate circumstanțele cauzei sunt cercetate de poliție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!