Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de câteva ori de fratele său mai mic. Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 8 ianuarie, într-un apartament din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Potrivit ofițerului de presă, Natalia Stati, frații de 25 și 28 de ani se aflau în vizită într-un apartament din sectorul Rîșcani, după ce au consumat alcool între ei s-a iscat un conflict, în urma căreia fratele cel mai mic i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în regiunea capului și a gâtului fratelui mai mare. Deocamdată nu se știe care au fost motivele.

Tânărul de 28 de ani a fost internat la Spitalul de Urgență, în secția de reanimare, în prezent starea acestuia este stabilă și se află în afara oricărui pericol. Tânărul urmează să discute cu polițiștii pentru a da mărturii.

Fratele mai mic de 25 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău. În prezent, acesta refuză să ofere declarații.

Pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală pentru violență în familie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!