Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de câteva ori de fratele său mai mic. Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 8 ianuarie, într-un apartament din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Potrivit ofițerului de presă, Natalia Stati, frații de 25 și 28 de ani se aflau în vizită într-un apartament din sectorul Rîșcani, după ce au consumat alcool între ei s-a iscat un conflict, în urma căreia fratele cel mai mic i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în regiunea capului și a gâtului fratelui mai mare. Deocamdată nu se știe care au fost motivele.

Tânărul de 28 de ani a fost internat la Spitalul de Urgență, în secția de reanimare, în prezent starea acestuia este stabilă și se află în afara oricărui pericol. Tânărul urmează să discute cu polițiștii pentru a da mărturii.

Fratele mai mic de 25 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău. În prezent, acesta refuză să ofere declarații.

Pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală pentru violență în familie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!