/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alegerile prezidențiale din Rusia: Câte secții de votare vor fi deschise în regiunea transnistriană?

10 ianuarie 2018, ora 06:46

Astfel, pe teritoriul transnistriei pentru alegerea președintelui Federației Ruse urmează să fie deschise 24 de secții de votare, cu două mai multe față de alegerile parlamentare pentru Duma de Stat din 2016.

Potrivit novostipmr.com, la sfârșitul lunii decembrie șeful comisiei electorale centrale din pmr s-a întâlnit cu conducerea și personalul Ambasadei Rusiei în Moldova. În baza ordinelor date de CEC-ul din pmr au fost verificate locațiilor pentru vot, iar comisiile electorale teritoriale au venit cu propuneri pentru spațiile, în care să fie deschise secții de votare.

De asemenea, autoritățile din transnistria împreună cu Ambasada Rusiei în Republica Moldova planifică elaborarea unui set de măsuri pentru informarea populației. În mod obligatoriu se vor realiza și răspândi invitații la alegeri. Acestea vor fi puse trimise prin poștă, publicate la intrările blocurilor de locuit și răspândite în locurile publice.

Alegerile pentru președintele Rusiei vor avea loc pe 18 martie 2018. Menționăm că, printre persoanele înscrise în cursa prezidențială din Rusia se numără Vladimir Putin, actualul președinte al Federației Ruse, și jurnalista rusă Ksenia Sobciak.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram