Un tânăr moldovean în vârstă de 31 de ani s-a stins din viață după ce a suferit un grav accident la Milano. Vadim Gaina s-a izbit cu motocicleta într-o mașină de ambulanță în ziua de 4 ianuarie. A luptat pentru viață, însă rănile erau grave și nu a putut rezista.

Tânărul era cunoscut la Milano, acesta fiind managerul unui boutique al creatoarei de modă Vivienne Westwood. Vadim a mai lucrat pentru Gucci și Vuitton, dar și alte case de modă renumite. Acesta și-a făcut studiile la Milano și a rămas în Italia să își facă o carieră. Tânărul a reușit și să obțină cetățenia italiană.

Potrivit presei locale, atunci când a obținut cetățenia italiană, Vadim și-a dat consimțământul pentru donarea organelor. Astfel, tânărul și-a donat inima, plămânii și ficatul, care vor salva alte vieți.

Nu sunt clare încă toate circumstanțele accidentului, iar poliția locală investighează cazul.

Foto: milanotoday.it

Foto: OK/ Vadim Gaina

Foto: OK/ Vadim Gaina

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!