Trecerea subterană din preajma Centrului Comercial „MallDova” şi Spitalul Clinic Municipal nr. 1 va fi reconstruită. Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a dispus astăzi acest lucru. Despre starea deplorabilă a pasajului subteran pietonal şeful administraţiei municipale a fost sesizată de mai mulţi locuitori ai capitalei.

În cadrul unei vizite la faţa locului, Silvia Radu a solicitat serviciilor responsabile să efectueze lucrări de reparație curentă a scărilor din toate cele 4 accese, să cureţe pereţii de la intrarea în trecerea subterană, dar şi sistemul de canalizare şi să restabilească iluminatul public. Lucrările respective vor fi efectuate în următoarele zile.

De asemenea, primarul general interimar a menţionat că în primăvara curentă acest pasaj pietonal, precum şi alte treceri subterane vor intra în lucrări de reparaţie capitală.

Primăria Chișinău menționează că, decizia de a interveni cu lucrări de reparaţie curentă la trecerea subterană de pe Viaductul Centru – Botanica, din preajma Centrului Comercial „Shopping MallDova şi Spitalul Clinic Municipal nr. 1 a fost luată având în vedere fluxul mare de pietoni care traversează prin pasajul pietonal pentru a ajunge la staţia de troleibuz, autobuz sau microbuz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!