Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) te invită să participi la două târguri de muncă, unul online și unul obișnuit, unde angajatorii din Chișinău care dispun de oferte de muncă vacante vor fi prezenți.

Astfel, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate la târgul locurilor de muncă, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018, între orele 10:00-18:00, în incinta CIE „Moldexpo”, Pavilionul Central, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1. La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti.

În aceeași perioada, pe platforma e-angajare.md se va desfășura târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XV-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”. Aici participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!