/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Îți cauți un job? Atunci ești așteptat la două târguri de muncă în Chișinău, dintre care unul online

missing
10 ianuarie 2018, ora 06:51

Astfel, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate la târgul locurilor de muncă, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018, între orele 10:00-18:00, în incinta CIE „Moldexpo”, Pavilionul Central, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1. La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti.

În aceeași perioada, pe platforma e-angajare.md se va desfășura târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XV-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”. Aici participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram