O femeie de 59 de ani a murit strivită de roțile unui automobil. Tragedia a avut loc marți seara în jurul orei 20:00 în raionul Criuleni.

Ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Diana Maxim, a declarat pentru TV8 că expertiza medico-legală a stabilit că femeia era în stare de ebrietate. Aceasta a decedat în urma traumelor primite din cauza accidentului. O versiune preliminară a poliției este că aceasta a adormit pe marginea drumului și a fost strivită de mașină.

Inspectoratul Poliției din Criuleni a pornit o cauză penală pe incidentul dat și întreprinde un șir de măsuri pentru identificarea șoferul și automobilul care a strivit victima.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!