O infirmieră de la Serviciul de Asistență Medicală Urgentă a fost agresată fizic de un pacient. Incidentul a avut loc în sera zilei de 5 ianuarie, la Cahul.

Echipa de AMU a fost solicitată la un pacient în stradă. Ajunși la fața locului, medicii au depistat un bărbat de aproximativ 30 de ani, care prezenta un comportament agresiv și era în stare de ebrietate.

Potrivit Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, pacientul a fost examinat în autosanitară, iar la un moment dat, fără nici un motiv, a lovit infirmiera cu piciorul și a îmbrâncit-o. Drept urmare, aceasta a căzut și s-a ales cu o fractură a gambei drepte.

În prezent infirmiera se află la tratament în spitalul raional, iar pacientul a fost preluat de un echipaj de poliție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!