Câteva kilograme de vopsea roșie, galbenă și albastră au fost aruncate, în aceste zile, peste tancul de la Cornești. Atât postamentul, cât și partea tancului care se vede din drum s-au ales astfel cu câte un tricolor, relatează Expresul.

Vopseaua s-a prelins peste tot, iar recipientele goale au fost lăsate chiar lângă tanc. Fiind contactată telefonic, primarul de Cornești, Vera Buga, a declarat că a auzit despre ceea ce s-a întâmplat cu tancul respectiv, dar, pentru că acesta nu se află în gestiunea primăriei, nu a intervenit în nici un fel. În plus, nu a fost depusă nicio solicitare, nicio plângere la primărie cu privire la acest incident.

Nimeni, deocamdată, nu știe cine sunt făptașii.

Foto: expresul.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!