Compania Naţională de Asigurări în Medicină informează că în prezent achitarea primei de asigurare e posibilă doar prin intermediul agenţiilor teritoriale ale CNAM.

CNAM anunță că achitarea primei de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă la oficiile poștale nu nu este posibilă, din cauza unor probleme de ordin tehnic, care urmează a fi remediate în cel mai apropiat timp.

În această perioadă, prima de asigurare poate fi achitată doar prin intermediul agențiilor teritoriale şi reprezentanţilor CNAM.

Costul poliței de asigurare medicală obligatorie rămâne la nivelul ultimilor patru ani – 4056 de lei. Dacă este procurată în primele trei luni ale anului, se achită doar 50% din cost, adică până la 1 aprilie 2018. Persoanele care prelucrează terenuri agricole şi se vor încadra în același termen beneficiază de reducere de 75%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!