O tânără din Ștefan-Vodă a născut gemeni în drum spre maternitate. Evenimentul a avut loc marți, 9 ianuarie, în jurul orei 13:40, după ce tânăra a făcut un apel la 903 prezentând toate semnele caracteristice pentru debutul unei nașteri.

Echipa s-a deplasat urgent la locul solicitării și a ajuns în mai puțin de 10 minute pentru a prelua gravida. În timpul deplasării spre maternitate, deoarece a fost o naștere „fulger”, membrii echipei au fost nevoiți să asiste nașterea în autosanitară. Medicii au întreprins măsurile necesare pentru ca cei doi bebeluși nou născuți și mama lor să se simtă în siguranță în pofida condițiilor improprii de asistare a unei nașteri.

Mama și bebelușii în stare satisfăcătoare au fost transportați la maternitatea din raion.

Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță că de la începutul anului 2018, echipele de medici de la Urgență au asistat 9 nașteri în condiții de pre-spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!