Război în Ucraina, ziua 223: Directorul centralei Zaporojie, eliberat după 3 zile. Primele decese în plină campanie de mobilizare

politic

Socialiștii își cheamă susținătorii la Chișinău, pentru a-l sprijini pe Igor Dodon

10 ianuarie 2018, ora 11:43
Distribuie:

Socialiștii menționează cu susțin poziția lui Igor Dodon de a se opune aprobării noilor miniștri, susținând că aceștia sunt compromiși.

PSRM anunță că la primele ședințe plenare ale sesiunii de primăvară-vară a parlamentului, vor veni cu inițiativa de a introduce moțiunea de cenzură contra noilor membri ai Guvernului care au fost numiți în funcție fără a ține cont de normele constituționale.

PSRM își îndeamnă toți susținătorii, toate forțele patriotice ale țării, să îl sprijine pe Igor Dodon și să vină masiv la Chișinău „pentru a elibera țara de acest regim”.

Menționăm că cei șapte miniștri desemnați în noul Guvern au depus azi jurământul de investire, asta după ce Igor Dodon a refuzat repetat să semneze decretele de numire în funcție a acestora.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram