/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Cel puțin 13 persoane și-au pierdut viața în urma alunecărilor de teren din California

10 ianuarie 2018, ora 15:31

În cursul zilei, pompierii din Santa Barbara (SBCFD) au raportat, fără a oferi detalii, că mai multe corpuri au fost descoperite în noroi în timpul unei operaţiuni de salvare desfăşurate la Montecito.

SBCFD a scris pe Twitter că a folosit câini pentru a căuta posibilele victime într-o zonă în care se aflau mai multe case, înainte ca ploile abundente să provoace alunecări de teren.

Serviciul de pompieri a postat, de asemenea, pe contul său de Twitter imagini în care se pot vedea cartiere îngropate sub nămol, case distruse şi drumuri devenite impracticabile din cauza noroiului şi a copacilor căzuţi.

De asemenea, autostrada 101, care se întinde de-a lungul coastei Pacificului, este impracticabilă pe o secţiune de cincizeci de kilometri.

„Pompierii au salvat o adolescentă de 14 ani, blocată timp de câteva ore într-o casă distrusă din Montecito”, au adăugat pompierii.

Majoritatea zonelor afectate de aceste alunecări de teren au fost devastate în luna decembrie de incendiul „Thomas”, cel mai distrugător din istoria Californiei, astfel că, în prezent nu mai există vegetaţie care să absoarbă apa şi să stabilizeze solul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram