În regiunea Murmansk, Federația Rusă, un bărbat a furat un transportor blindat și a intrat cu el în vitrina unui magazin. Serviciul de presă al poliției din regiune a declarat pentru TASS că acesta a distrus și o mașină parcată în apropiere.

Hoțul la volanul transportatorului a trecut printr-o fâșie forestieră, a venit pe strada Severnaya și s-a ciocnit cu o mașină parcată și apoi a intrat în fereastra unui magazin alimentar“, a precizat serviciul de presă.

După accident, șoferul a mers la departamentul viticol-vodcă al supermarketului, unde a fost reținut fără rezistență. Conform datelor preliminare, omul se afla în stare de ebrietate.

Transportatorul blindat se afla la școlii DOSAAF (Societatea Voluntară de Asistență pentru Armată, Aviație și Flotă). Transportatorul era utilizat la instruiri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!