Deținuții recurg la cele mai ingenioase modalități pentru a obține lucruri interzise după gratii. Astăzi, 11 ianuarie, ofiţerii de investigaţii DIP şi ai Penitenciarului nr.12-Bender au curmat pătrunderea în penitenciar a unei cantităţi impunătoare de alcool şi telefoane mobile.

În automobilul întreprinderii care transporta pâine la penitenciar, la punctul de trecere şi control al instituției au fost depistate 5 sticle de coniac şi 4 telefoane mobile, fiind camuflate în pâine.

Cu referinţă la caz, au fost sesizaţi imediat ofierţii Inspectoratului de Poliţie Bender pentru investigarea cazului şi adoptarea unei decizii conform legislaţiei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!