O tânără din Ștefan-Vodă, în vârstă de 27 de ani, a născut prematur gemeni în ambulanță, în drum spre spitalul raional. Femeia mai are doi băieți, iar în luna septembrie a rămas fără soț, iar acum are nevoie de ajutorul celor cu inimă mare.

Mama și gemenii au fost internați la CMC. Cei doi copii cântăresc 1.900 kg și respectiv 2.200 kg, iar starea acestora este satisfăcătoare.

O femeie a postat pe o rețea de socializare povestea tinerei mămici pentru a sensibiliza lumea și pentru a-i încuraja să o ajute cu ce pot.

„În ziua înmormântării soțului, mămica a simțit prima mișcare a copiilor. Cu toate că ea a auzit diferite „sfaturi” de a scăpa de copii nenăscuți, ea a hotărât să îi nască. Cine dorește să ajute (scutece, haine), poate să mă contacteze pe mine sau personal să se apropie la CMC (Centrul Mamei și a Copilului). Copii sunt internați în secția pentru copii prematuri. Pe mama o cheamă Veronica Marinescu, este din Cărăhășăni, Ștefan-Vodă”, se menționează în mesajul postat pe un grup de pe Facebook.

TV8 va reveni în curând cu mai multe detalii despre acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!