/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Miniștrii, la prima ședință. Regulă nouă - au intrat în sala de ședințe fără telefoane

missing
11 ianuarie 2018, ora 19:00

Desigur că emoții sunt pentru fiecare etapă a vieții profesionale, însă avem o agendă foarte clară”, a declarat Tudor Ulianovschi, ministrul de Externe.

Sunt emoții, emoții pozitive. Așteptăm de la fiecare activitate realizată beneficii pentru cetățean”, afirmă Svetlana Cebotari, ministrul Sănătății.

Unii nu au fost la fel de entuziasmați…

Vrea să zică… Eu tare nu am vrut să vin încoace, dar sunt om de echipă și mi s-a propus de aici, de la minister. – Cine anume? – Am avut mai multe discuții, după care m-am hotărât. – Ați avut discuții și cu dl Plahotniuc? … Dle ministru…”, Liviu Volconovici, ministrul Agriculturii.

– Cine v-a făcut această ofertă de a deveni ministru? – Dl Filip. – Dar ați discutat cu dl Plahotniuc? – În calitate de membru al Guvernului, am un singur șef – șeful Guvernului. – Aveți emoții înainte de prima ședință? – Nu, nici nu mai știu a câta ședință e aceasta”, spune Alexandru Tănase, ministerul Justiției.

Au fost însă încurajați de premierul Pavel Filip.

Cu toții ne urăm mult succes în acest an, an în care trebuie să muncim cu o intensitate deosebită”, a declarat Pavel Filip.

În noul an, membrii Cabinetului de Miniștri au fost întâmpinați cu o regulă nouă… toți au fost nevoiți să-și lase telefoanele mobile la intrarea în sala de ședințe. Serviciul de presă al Guvernului nu a comentat necesitatea introducerii noii reguli, însă ideea a fost salutată de miniștri.

Sunt fără telefon și plec fără telefon. M-au preîntâmpinat colegii de la SPPS că o să fie fără telefon de aceea l-am lăsat foarte disciplinat”, spune Alexandru Jizdan, ministrul de Interne.

Mai concentrat, mai eficient. Cu certitudine sunt comunicări pe care trebuie să le văd”, explică Tudor Ulianovschi, ministrul de Externe.

Da eu rar, sincer să vă spun, mă folosesc de telefon”, susține Liviu Volconovschi, ministrul Agriculturii.

Noii membri ai Cabinetului de Miniștri au fost învestiți ieri de șeful Legislativului Andrian Candu în calitate de președinte interimar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram