Unii emoționați, alții mai rezervați, dar toți la patru ace. Membrii Cabinetului de Miniștri, investiți ieri de Andrian Candu, s-au întrunit astăzi în prima ședință. În noul an, și ceilalți membri ai Executivului au fost întâmpinați cu o regulă nouă... Despre ce este vorba, aflați din reportaj.

Desigur că emoții sunt pentru fiecare etapă a vieții profesionale, însă avem o agendă foarte clară”, a declarat Tudor Ulianovschi, ministrul de Externe.

Sunt emoții, emoții pozitive. Așteptăm de la fiecare activitate realizată beneficii pentru cetățean”, afirmă Svetlana Cebotari, ministrul Sănătății.

Unii nu au fost la fel de entuziasmați…

Vrea să zică… Eu tare nu am vrut să vin încoace, dar sunt om de echipă și mi s-a propus de aici, de la minister. – Cine anume? – Am avut mai multe discuții, după care m-am hotărât. – Ați avut discuții și cu dl Plahotniuc? … Dle ministru…”, Liviu Volconovici, ministrul Agriculturii.

– Cine v-a făcut această ofertă de a deveni ministru? – Dl Filip. – Dar ați discutat cu dl Plahotniuc? – În calitate de membru al Guvernului, am un singur șef – șeful Guvernului. – Aveți emoții înainte de prima ședință? – Nu, nici nu mai știu a câta ședință e aceasta”, spune Alexandru Tănase, ministerul Justiției.

Au fost însă încurajați de premierul Pavel Filip.

Cu toții ne urăm mult succes în acest an, an în care trebuie să muncim cu o intensitate deosebită”, a declarat Pavel Filip.

În noul an, membrii Cabinetului de Miniștri au fost întâmpinați cu o regulă nouă… toți au fost nevoiți să-și lase telefoanele mobile la intrarea în sala de ședințe. Serviciul de presă al Guvernului nu a comentat necesitatea introducerii noii reguli, însă ideea a fost salutată de miniștri.

Sunt fără telefon și plec fără telefon. M-au preîntâmpinat colegii de la SPPS că o să fie fără telefon de aceea l-am lăsat foarte disciplinat”, spune Alexandru Jizdan, ministrul de Interne.

Mai concentrat, mai eficient. Cu certitudine sunt comunicări pe care trebuie să le văd”, explică Tudor Ulianovschi, ministrul de Externe.

Da eu rar, sincer să vă spun, mă folosesc de telefon”, susține Liviu Volconovschi, ministrul Agriculturii.

Noii membri ai Cabinetului de Miniștri au fost învestiți ieri de șeful Legislativului Andrian Candu în calitate de președinte interimar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!