Noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului susține că nu a vrut să vină la Guvern, însă pentru că este un om de echipă a acceptat propunerea, care însă nu știm de la cine a venit, or Volconovici a refuzat să ne răspundă cine i-a propus să vină în fruntea ministerului.

„Eu tare nu am vrut să vin încoace, dar sunt un om de echipă și când mi s-a propus de aici de la minister .. Am avut mai multe discuții, după care m-am hotărât”, a menționat pentru TV8, Liviu Volconovici.

Menționăm că Volconovici este rector al Universității Agrare de Stat din Moldova și a fost propus în noul Guvern de către președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!