Un tânăr în vârstă de 19 ani și trei minori cu vârstele între 14 și 16 ani au fost reținuți de poliție. Cei patru pătrundeau în mai multe locuințe și garaje, de unde sustrăgeau bunuri materiale. Prejudiciu cauzat proprietarilor constituie 80 000 lei.

Poliţiştii au constatat că bănuiţii ar fi pătruns în cel puțin șase locuințe și 11 garaje după ce ar fi forțat lacătul de la uși, dar și geamurile. Furturile au avut loc în perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, atunci când proprietarii nu erau acasă.

Forțele de ordine au găsit lucrurile furate, care au fost vândute unor persoane la prețuri mici. În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Întrucât bănuiţii sunt minori, ei sunt cercetaţi penal în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare pentru a stabili complicitatea lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!