/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A fost relansată Linia Verde. Institutul Mamei și Copilului va răspunde la sesizările pacienților

12 ianuarie 2018, ora 16:27

În același timp, a fost aprobat un nou ordin Privind mecanismul de gestionare a Registrului de reclamații în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului. Astfel, pacienții sunt îndemnați să solicite colaboratorilor secției în care sunt examinați și să utilizeze acest registru, pentru a nota toate reclamațiile sau sugestiile.

Decizia de a redeschide Linia verde a fost luată după ce o tânăra de 19 ani, din Anenii Noi, a povestit, pe o rețea de socializare, cum a fost nevoită să avorteze singură în toaleta Institutului Mamei și Copilului.

Începând cu finele acestei luni, se va iniția desfășurarea unui șir de instruiri care vizează acordarea asistenței medicale calitative, precum și respectarea de către angajații Instituției, a protocoalelor și regulamentelor în vigoare, dar și a normelor de etică și deontologie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram