Călătorii care urmează să zboare de pe Aeroportul Chișinău își vor putea petrece timpul de așteptare într-un mod util. La dispoziția acestora a fost pusă o bibliotecă digitală cu acces gratuit la peste 850 de mii de cărți.

Fiind conectaţi la reţeaua de Wi-Fi a aeroportului, pasagerii pot descărca aplicaţia Bookmate. Astfel, toţi călătorii au acces gratuit la peste 850 mii cele mai bune cărţi din categoria detective, biografie şi literatură clasică. Acestea sunt disponibile pentru lectură în 12 limbi, timp de trei zile.

Astfel, cărțile vor fi disponibile pentru lectură inclusiv în timpul zborului, astfel încât pasagerii să aibă parte de o călătorie cât mai plăcută.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!