/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/FOTO. VIDEO/ Descinderi în sudul țării. Au fost ridicate trei kg de droguri

missing
12 ianuarie 2018, ora 10:03

Astfel, în cadrul efectuării mai multor percheziții în domiciliile persoanelor bănuite, au fost descoperite și ridicate în jur de trei kg de droguri, în special paie de mac, marihuana, metadon, ect., ceea ce prezintă proporții deosebit de mari. Totodată au fost depistate și ridicate atât obiecte predestinate pentru prelucrarea drogurilor, consumarea lor, cât și mijloace speciale de comunicare, folosite la comiterea crimei.

În total au fost stabiliți și reținuți cinci membrii a grupării criminale, fața de care la demersul procurorului au fost aplicate măsuri preventive sub forma de arest.

Acțiunile persoanelor reținute cad sub incidența art. 217 1 al. (4) lit. b), d) Cod penal, care prevede pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Gruparea criminală a fost documentată pe timp de aproape cinci luni, la momentul actual de către procurorii PCCOCS oficiul Sud și ofițerii de investigații ai INI a MAI se întreprind măsuri pentru identificarea și altor persoane, care fac parte din această grupare criminală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram