/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/GRAFIC/ Bilanțul Parlamentului pentru 2017: Cele mai multe interpelări au fost făcute de PLDM și PCRM

12 ianuarie 2018, ora 11:47

15 întrebări/interpelări au vizat Ministerul Economiei și Infrastructurii, 9 au fost adresate Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, iar 7 – Ministerul Finanțelor. Șase întrebări au fost direcționate Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, câte 5 au fost adresate Ministerului Afacerilor Interne și Procuraturii Generale. Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a primit 4 solicitări, Inspectoratul General al Poliției – 3, iar câte 2 au vizat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Alte autorități și instituții au primit câte o solicitare.

42 de întrebări/interpelări cu răspuns în plen sau în scris au solicitat deputații PLDM, PCRM a adresat 41 întrebări, PL – 12, PD și PSRM câte 5 fiecare, deputații neafiliați – 3, iar GPPE două întrebări. Cele mai multe întrebări au adresat deputații Elena Bodnarenco (PCRM) și Iurie Țap (PLDM) câte 29 de solicitări.

Restanțe la numărul interpelărilor adresate nu au fost înregistrate. Totodată, 4 întrebări parvenite de la deputați nu au primit un răspuns din partea instituțiilor statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram