/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

O aeronavă a companiei Air Moldova s-a întors din zbor din cauza unei fisuri în parbriz

12 ianuarie 2018, ora 15:48

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătorul de cuvânt al companiei, Dumitru Niculăiță, care a menționat că fisura a fost depistată la începutul zborului: „Echipajul a hotărât să se întoarcă la sol, iar pasagerii au fost transportați la o altă navă și au plecat la Verona”.

Potrivit Flight Radar 24, aeronava a decolat, a făcut câteva cercuri pe teritoriul Republicii Moldova, după care a aterizat.

Deoarece aeronavele sunt verificate temeinic înainte de fiecare decolare, nu se cunoaște încă motivul pentru care această fisură a apărut. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă internă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram