O aeronovă a companiei de stat Air Moldova, de pe cursa Chișinău-Verona, a făcut cale întoarsă după ce în timpul zborului a fost depistată o fisură în parbriz.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătorul de cuvânt al companiei, Dumitru Niculăiță, care a menționat că fisura a fost depistată la începutul zborului: „Echipajul a hotărât să se întoarcă la sol, iar pasagerii au fost transportați la o altă navă și au plecat la Verona”.

Potrivit Flight Radar 24, aeronava a decolat, a făcut câteva cercuri pe teritoriul Republicii Moldova, după care a aterizat.

Deoarece aeronavele sunt verificate temeinic înainte de fiecare decolare, nu se cunoaște încă motivul pentru care această fisură a apărut. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă internă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!