Primăria municipiului Chişinău anunţă concurs pentru funcţiile publice vacante, pentru următoarele poziţii. În context, primarul general interimar, Silvia Radu, îndeamnă toate persoanele care au pregătirea profesională necesară şi vor să muncească în cadrul administraţiei publice locale a municipiului Chişinău, să se înscrie la concurs, care va fi unul transparent şi organizat în condiţiile legii.

Este vorba de șapte funcţii vacante de şefi ai Direcţiilor generale, inclusiv:

– Şef al Direcţiei generale finanţe;
– Şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie;
– Şef al Direcţiei generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii;
– Şef al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport;
– Şef al Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului;
– Şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare;
– Şef al Direcţiei autorizare şi disciplină în construcţii.

Informaţia privind condiţiile de desfăşurarea a concursurilor va fi făcută publică şi va fi plasată pe pagina web oficială a Primăriei municipiului Chişinău www.chisinau.md, dar şi pe portalul guvernamental al funcţiilor publice www.cariere.gov.md, imediat ce anunţul despre concursul pentru funcţiile publice vacante va fi publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!